Construction & Piping

Construction & Piping

Constructiebedrijf in Dintelmond

Constructiebedrijf H.W.A. Ooijen BV in Dintelmond is gespecialiseerd in alle constructiewerkzaamheden voor alle soorten industrieën.
In onze 1.200 m² grote moderne constructiewerkplaats, wordt het merendeel van onze producten gemaakt. Van stalen balken, kokers, buizen, strips, hoekstalen en plaatmateriaal, worden de meest uiteenlopende constructies en producten gemaakt.

Modern constructiebedrijf

Constructiebedrijf H.W.A. Ooijen BV in Dintelmond is een modern constructiebedrijf en in onze grote werkplaats en op ons bedrijfsterrein werken wij alleen met de meest professionele apparatuur. Zo maken wij gebruik van o.a. drie laskolommen voor het OP lassen (onder poederdek lassen) en negen CO² lasmachines.

Transport van buizen en constructies in de ruim bemeten constructiehal wordt verzorgd door twee bovenloopkranen met een capaciteit van 40 ton. Het transport in en uit de hal wordt gedaan op verrijdbare rollenbanken naar de 20 tons portaalkraan voor buitenopslag en voor het aanvoeren van buizen.

De hal van ons constructiebedrijf bevat zeven productiebanen voor het behandelen van constructies en stalen buizen tot 35 meter. Zo is er een aflasbaan voor continue Mig/Mag lassen, een hechtbaan, een pijpfitbaan, een lasbaan voor het OP lassen en een baan voor diverse constructiedoeleinden.

De activiteiten van Constructiebedrijf H.W.A. Ooijen BV bestaan hoofdzakelijk uit:

  • Het construeren en lassen van buispalen, combipalen, stalen damwandconstructies, staalconstructies enz.
  • De op- en overslag van damwand en stalen buizen

Tevens maken of monteren wij staalconstructie op locatie.

De voorberiedingen en het vooraf fabriceren van onderdelen van constructies vinden zoveel mogelijk plaats in de eigen werkplaats. Doordat we in het bezit zijn van een eigen vrachtwagen met een 3 tons hijskraan, is het meestal mogelijk de prefab onderdelen hierop af te stemmen. Hierdoor hoeven geen externe middelen worden ingehuurd en hebben we alles in huis hebben om de gehele klus te klaren.