Staalbouw en staalconstructies

De staalbouw industrie leeft weer helemaal op en dat merken we bij H.W.A. Ooijen BV. Niet voor niets zijn wij in West-Brabant al vele jaren een belangrijke partner in de staalbouw en staalconstructies. Hierbij gaan we verder dan het leveren van een goed product. Wij gaan voor perfectie en dat ziet u bij ons door het gehele bedrijf, onze medewerkers en in onze dienstverlening. Wij zijn betrouwbaar, komen onze afspraken na en zijn flexibel.

We denken in staalbouw

In onze ruim bemeten werkplaats produceren en monteren we staalconstructies voor de meest uiteenlopende klanten en industrieën.
Het conserveren van uw staalconstructie wordt zowel met de hand als met een moderne spuitinrichting uitgevoerd. Hiervoor maken wij gebruik van specialistische en nabijgelegen partners. Hiermee kunnen wij als uitvoerende partner u geheel, van A tot Z, van dienst zijn.

Met aandacht voor onze vakmensen, streven we naar tevreden medewerkers. Zij willen graag bij ons blijven en zijn loyaal aan het bedrijf en aan onze klanten.

Scheepswerf Moerdijk gaat voor tevredenheid van haar klanten en medewerkers, kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid.