Onder poederdek lassen (OP Lassen)

Het lassen van de rondnaden en het lassen van de langsnaden van sloten aan stalen buizen doen wij middels het procedé onder poederdek lassen. Het onder poederdek lassen is een geautomatiseerd lasproces zonder open boog. De lasboog wordt hierbij geheel afgedekt door een poederlaag. Het OP lassen wordt gekenmerkt door een diepe inbranding. Door het toepassen van deze methode en door het gebruik van de meest professionele apparatuur, staan wij garant voor een constante en hoogwaardig laskwaliteit.

Onze machines voor het OP lassen zijn uitgerust met een camera monitoring systeem, een naad volgsysteem en een hoogtesensor.

Wij maken gebruik van een laskolom met een langsnaad twin machine voor het OP lassen van naalden en andere toebehoren aan buispalen. Door het gebruik van 2 laskoppen, kan gelijktijdig op 0° en 180° aan 2 zijden worden gelast.

Daarnaast maken wij gebruik van 2 laskolommen voor het lassen van rondnaden aan buizen. Hierdoor kunnen wij buizen gelijktijdig van zowel langsnaden als rondnaden voorzien.