Scheepswerf Moerdijk te Dintelmond

Scheepswerf Moerdijk in Dintelmond heeft een eigen aanlegkade en is de enige scheepswerf in de regio waar schepen met een breedte van 11,40 meter en een lengte tot 100 meter kunnen aanmeren. Dit komt door de unieke ligging op het Industrieterrein Dintelmond.
Scheepswerf Moerdijk biedt daarmee rederijen en scheepseigenaren de mogelijkheid om bijna alle typen vrachtschepen en duwbakken door hen te laten onderhouden en repareren.

Scheepswerf Moerdijk in Dintelmond biedt de onderstaande werkzaamheden:

  • Verbouwen van binnenvaartschepen
  • Het bouwen van nieuwe schepen tot 35 meter
  • Het verbouwen van vrachtschepen naar woonschip
  • Alle voorkomende verbouwingen en vernieuwingen

Over de Scheepswerf

Scheepswerf Moerdijk is sinds 1990 actief en is gehuisvest aan de Markweg Zuid 1-4, Industrieterrein Dintelmond. Scheepswerf Moerdijk heeft de beschikking over ca. 10.000 m² terrein met een kantoor en een constructiewerkplaats van ca. 1.200 m². Het bedrijfsterrein van de scheepswerf grenst aan de Dintel, ca. 300 meter achter de Mandersluis en het Volkerak.

Scheepswerf Moerdijk heeft voor het aanvoeren van zware materialen voor de scheepsreparaties en onderhoud, op het buitenterrein een eigen 20 tons portaalkraan.

Met aandacht voor onze vakmensen, streven we naar tevreden medewerkers. Zij willen graag bij ons blijven en zijn loyaal aan het bedrijf en aan onze klanten.

Wij gaan voor de tevredenheid van onze klanten en medewerkers, kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid.